Sam Naprawiam Mercedes W210 Pdf
DOWNLOAD --->>> https://urluss.com/2t2qgp
Mam do wymiany lozysko w tylnym prawym kole, dokladnie jest to mercedes w202, silnik 1800cm benzyna, kombi, 1998 rokZamiast wymieniac lozysko mam zamiar kupic cala piaste z tej aukcji: Wg opisu, jest to piast MB W202Piasta z aukcji jest z innej wersji silnikowej (chyba diesla) i chyba...
A zasilanie ECU jest?N czyli Normal (benzyna 91oktan), jest dobrze, nie ruszaj.Zaopatrz sie w jakas ksiazke typu sam naprawiam do w201 i do w124, bo inaczej to marnie widze.Co to za rasa psa?:>Jakas wyjatkowa, na tyle mala zeby sie zmiescic by odgryzc wtryski, i na tyle silne stalowe zeby...
Witam kupiłem w124 coupe 1990 rok 3.0ce 24v 220 km potrzebuje jakieś książki itp o tym autku nigdy nie miałem mercedesa. dobre fora mercedesa również się przydadzą. wszystko co kto ma przyjmę Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
posiadam sam naprawiam do opla vectry 96-02r wraz z tłumaczeniem wyświetlacza błędów w jęz.polskim.Jak ktoś potrzebuje móje gadu=gadu to 9661497.Napisście swój adres mailowy to wyślę .Pozdo dla wszystkich. 2b1af7f3a8